• +40 742 636 044

  • Luni-Vineri : 9:00-19:00

Despre noi

Despre noi


   "Am crezut intotdeauna ca rolul modei nu este doar acela de a face femeile mai frumoase, ci si de a le oferi mai multa incredere in ele". Cuvintele celebrului Yves Saint Laurent mi-au intarit convingerea ca voi putea oferi femeilor acel plus de unicitate, necesar oricarei purtatoare de tocuri.
   Mon Chou Chou a luat nastere din iubire pentru frumos, din dorinta de a imbraca zilnic ceva unicat, acel ceva care te reprezinta, te scoate din anonimat. Pictura manuala, realizata cu multa pasiune pe sevaletul din coltul atelierului, broderiile multiple si imprimeurile originale, fac obiectele noastre vestimentare sa ofere increderea de care aminteam mai sus. Acest lucru este evident in fotografiile primite de la frumoasele mele "lalele". 
   Pot numi "Mon ChouChou" jurnalul meu. Jurnalul unei iubitoare de limba franceza, a unui hobby exploatat dupa 30 de ani, a unei mame reinventate. Va astept oricand cu mult drag in micul si cochetul meu atelier, pe pagina de web sau pe facebook: https://www.facebook.com/chezmonchouchou/  pentru a da viata ideilor voastre.
 
 
Cum a devenit o jurnalistă designer în Bacău